Ik ben psycholoog (VVKP, BFP – visum 347562, NIP) en gedragstherapeut (VGCt). Als freelancer geeft ik opleidingen, workshops, lezingen, (leer)therapie en supervisie in Acceptance Commitment Therapy (ACT), Relational Frame Theory (RFT) en Klinische Gedragsanalyse; in België en Nederland. Naast mijn werk als docent en supervisor  ben ik ook part-time werkzaam bij de afdeling pijn in de revalidatiekliniek Adelante te Hoensbroek (NL). Hier heb ik, binnen de multidisciplinaire groepsbehandeling, het ACT-model geïntroduceerd en samen met mijn teamleden vormgegeven. Momenteel school ik het team in de toepassing van de verbale functie analyse (VFA) en principes van RFT bij de chronische pijn populatie.

Ik ben onder supervisie bij dr. Yvonne Barnes-Holmes waar ik mijn vaardigheden in het integreren van RFT principes in mijn experiëntieel werk met ACT, verder aanscherp. Een sterke focus op de Verbale Functie Analyse (VFA) binnen het werken met ACT processen zorgt voor meer precisie en diepgang in het bevorderen en bestendigen van gedragsverandering bij mijn cliënten. Dit doet ik met een warme en compassievolle therapeutische houding.

Mijn vrije tijd besteed ik aan het beoefenen van traditioneel Kung Fu, lezen, koken, muziek en bovenal het leven vieren met mijn vriendin en haar zonen, onze eigen zoon, familie en vrienden.

 

Kort CV

Publications