Supervisie Procesgerichte ACT

 

 

 
 

Hoe stapt u van protocollair werken naar procesgericht werken? Wat doet uw client vastlopen in diens leven? Hoe neemt u de leer/levensgeschiedenis mee in het werken met ACT? Welke (ACT) interventies zet u in en wanneer? Hoe kunt u de therapeutische relatie inzetten als instrument in uw therapie?

Kortom, Wilt u beter weten wat u doet, met meer nauwkeurigheid handelen? Deze supervisie geeft u de mogelijkheid om u verder te bekwamen om op een proces-gerichte wijze te werken met ACT!

 

Middels supervisie kunt u leren om een nauwkeurige analyse te maken van uw cliënten om op basis hiervan je (ACT) interventies gerichter kunt inzetten en aanpassen aan dat wat uw client echt nodig heeft om te komen tot een duurzame gedragsverandering. Het werken met ACT op een proces gerichte wijze is gebaseerd op principes uit de Relational Frame Theory (RFT). In het bijzonder leert u werken met het ‘het verhaal van de mens en zijn leer/levensgeschiedenis’ en de impact ervan op het huidige gedrag.

 

Er zijn 2 mogelijkheden voor supervisie:

Individuele supervisie: 

U volgt individuele sessies van 1 uur per sessie.

Data en tijden worden afgestemd.

 

Groep supervisie:

U vormt zelf een groep van minimum 2 en maximaal 4 personen.

Duur van de sessies zijn 1,5 uur (2 personen); 2 u 15 minuten (3 personen) en 3 uur (4 personen).
Groep supervisie vindt plaats in een blok van 5 sessies.

Data en tijden worden afgesproken met de groep.

 

Een goede aanvulling voor deze supervisie zijn (theoretische) workshops over recente ontwikkelingen op gebied van de RFT (Verbale Functie Analyse, HDML/ROE-model) van Dr. Yvonne Barnes-Holmes & dr. Ciara McEnteggart. Meer info via perspectives Ireland.

 

Voor leveringsvoorwaarden supervisie bij in ContACT: klik hier.

 
 
 
 
Aanmelden Supervisie