Proces-gerichte ACT bij Chronische Pijn: Verdiepingscursus

Het behandelen van mensen met chronische pijn kan een hele uitdaging zijn. Zeker als cliënten een ingrijpende levensgeschiedenis hebben die hun persoonlijke ontwikkeling sterk heeft beïnvloed. Er is sprake van een comorbiditeit van psychische en/of lichamelijke klachten. De chronische pijnklachten zijn de uiteindelijke druppel waardoor men volledig is vastgelopen en men perspectief op een waardevol leven mist. Behandeling van deze cliënten vraagt om een goede analyse te maken van hun gedragspatronen in hun huidige context alsook de levensgeschiedenis waar deze uit voortkomen.

 

Deze cursus leert je hoe je als behandelaar zicht krijgt op wat maakt dat het veranderen van het gedrag van je cliënt moeizaam verloopt. Je leert een naukeurige analyse te maken van wat maakt dat je cliënt doet wat die doet binnen diens context. Je leert wanneer je welke (ACT) interventies kunt inzetten om een betekenisvolle en duurzame verandering te verkrijgen.

 

Deze workshop is gericht op chronische pijn, doch ook relevant voor aanverwante aandoeningen zoals chronische vermoeidheid, stress-gebonden lichamelijke aandoeningen, SOLK.

Voor Wie

Behandelaren die werken met met mensen met chronische pijn. (GZ-)psychologen, (revalidatie-)artsen, specialistisch verpleegkundigen, vaktherapeuten, smaatschappelijk werkers, Kinisisten/fysiotherapeuten, socio-therapeuten, en anderen.

Data en tijd

Data: Nieuwe data in 2021 worden binnenkort bekend gemaakt. (4 dagen)

Tijd: De workshop gaat alle dagen door van 10.00 tot 17.00 uur.

Plaats

ONLINE via ZOOM.

Studie materiaal

  • Syllabus (incl. oefeningen en metaforen)

Studiebelasting

6 uur per cursusdag (24 uur) + 8 uur per week lees en oefentijd (32 uur). Totaal 56 uur.

Voor leveringsvoorwaarden opleiding: klik hier.

Proces-gerichte ACT bij Chronische Pijn: Verdieping

650,00

 

15 op voorraad

Categorie:

Beschrijving

< < <